Hlajenje, prezračevanje, ogrevanje PRODAJA - MONTAŽA - SERVIS - VZDRŽEVANJE

Prezračevanje z rekuperacijo

Podjetje Centralex d.o.o. je uradni pooblaščeni prodajalec, monter in serviser prezračevalnih naprav in prezračevalnih sistemov z rekuperacijo Zehnder, Paul, Mitsubishi in Dantherm.

Pri izvedbi prezračevanja je najpomembnejša pravilna umestitev vseh komponent sistema v objekt. Za načrtovanje optimalne rešitve imamo najboljše pogoje pri novogradnjah, kjer pa je zelo pomembno, da se zadeve lotimo pravi čas. Bolj omejeni smo kadar prezračevalni sistem umeščamo ob renovacijah objektov ali celo v gotove, vseljene prostore. Zelo širok spekter naprav in elementov za distribucijo zraka po prostorih, nam ob ustreznih izkušnjah omogoča, da poiščemo optimalno rešitev v vseh omenjenih primerih. 


Za pridobitev idejne rešitve s ponudbo zadostuje, da nam pošljete tlorise vašega objekta in nam na kratko opišete njegove značilnosti ter vaše želje. Pri adaptacijah in gotovih prostorih je včasih že v prvi fazi smiselno, da nas pokličete na ogled objekta. Na podlagi tega in po podrobnejšem dogovoru vam bomo pripravili dokončno ponudbo ter se v pravem času vključili v proces gradnje ali obnove oziroma vam v najkrajšem času zagotovili svež zrak v vaših prostorih.     

 
 
 

REŠITVE ZA RAZLIČNE POTREBE:

  • centralne prezračevalne naprave z rekuperacijo za cevne razvode po celotnem objektu
  • kompaktne prezračevalne naprave z rekuperacijo za cevne razvode po manjšem stanovanju
  • lokalne prezračevalne naprave za enega do dva prostora
  • naprave za centralno pohlajevanje ali pogrevanje svežega zraka (geoteralni, vodni ali split izmenjevalci)
  • naprave za prezračevanje - prosto hlajenje tehničnih prostorov